A LA UNE SUR MIYABEAM.FR

↳ Discographie Buono!

<< Retour sur la page Discographie


• Honto no Jibun - 31/10/2007
• Renai ♥ Rider - 06/02/2008
• Kiss! Kiss! Kiss! - 14/05/2008
• Gachinko de Ikou! - 20/08/2008
• Rottara Rottara - 12/11/2008
• co・no・mi・chi - 21/01/2009
• MY BOY - 29/04/2009
• Take It Easy! - 26/08/2009
• Bravo ☆ Bravo - 16/12/2009
• Our Songs - 03/02/2010
• Zassou no Uta - 02/02/2011
• Natsu Dakara! - 20/07/2011
• Hatsukoi Cider / Deep Mind - 18/01/2012
• Honto no Jibun - 12/11/2007
• Renai ♥ Rider - 13/02/2008
• Kiss! Kiss! Kiss! - 18/06/2008
• Gachinko de Ikou! - 03/09/2008
• Rottara Rottara - 03/12/2008
• co・no・mi・chi - 04/02/2009
• MY BOY - 13/05/2009
• Take It Easy! - 02/09/2009
• Bravo ☆ Bravo - 22/12/2009
• Zassou no Uta - 23/02/2011
• Natsu Dakara! - 27/07/2011
• Hatsukoi Cider / Deep Mind - 25/01/2012
• Café Buono! - 20/02/2008
• Buono! 2 - 11/02/2009
• We Are Buono! - 10/02/2010

• partenza - 10/08/2011
• Sherbet - 22/08/2012

• Petit Best 8 - 12/12/2007
• Petit Best 9 - 10/12/2008
• Petit Best 10 - 02/12/2009
• Shugo Chara! Song ♪ Best - 10/03/2010
• The Best Buono! - 10/08/2010
• Petit Best 11 - 15/12/2010
• Minna no Idol ☆ Collection ~TV Anime Hit Song Shuu~ - 22/12/2010
• Petit Best 12 - 07/12/2011
• Buono! Paris Collection - 12/02/2012
• Petit Best 13 - 05/12/2012

Concerts :
• Buono! Live 2009 ~Hybrid ☆ Punch~ - 27/05/2009
• Buono! First Live 2009 ~Winter Festa~ - 19/12/2010
• We are Buono! Buono! LIVE TOUR 2010 - 19/05/2010
• Buono! Live Tour 2010 ~Rock'n Buono!~ 3 - 10/11/2010
• Buono! Live 2011 winter ~Re:Buono!~ - 11/02/2011
• Buono! Live Tour 2011 summer ~Rock'n Buono!~ 4 - 07/12/2011
• Buono! LIVE 2012 « R・E・A・L » - 03/05/2012
• PIZZA-LA Presents Buono! Delivery LIVE 2012 ~Ai wo Otodoke!~ - 12/12/2012
Concerts Fanclub :
• Buono! Kessei 1 Shūnen Kinen FC Special Live ~Rock'n Buono!~ - 20/12/2008
• Buono! Live ~Rock'n Buono!~ 2 - 16/12/2009
Clips :
• Clips Vol. 1 - 10/03/2010
• Shugo Chara! Clip ♪ Best - 17/03/2010
• Buono! All Singles Music Video Blu-ray File 2012 - 04/07/2012
• Clips Vol. 2 - 29/08/2012
Fanclub Events :
• Buono! Kessei 1 Shūnen Kinen FC Special Live ~Rock'n Buono!~ - 20/12/2008
• Buono! Live ~Rock'n Buono!~ 2 - 16/12/2009
DVD Magazines :
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 1 - 20/12/2008
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 2 - 19/12/2009
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 3 - 11/02/2010
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 4 Momoko Angle - 12/08/2010
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 5 Miyabi Angle - 12/08/2010
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 6 Airi Angle 12/08/2010
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 7 - 11/02/2011
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 8 - 19/02/2011
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 9 - 20/08/2011
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 10 - 20/08/2011
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 11 - 28/01/2012
• Buono! DVD MAGAZINE VOL. 12 - 28/01/2012
Buono! Days :
• Buono! Days ~Buono! Leader Ketteisen!~ - 22/08/2008
• Buono Days 2 ~Buono! vs Bello! Special Drama~ - 21/08/2009
Film :
• Gomennasai - 08/02/2012
• LIVE PHOTO DOCUMENT « Buono! First Live Tour 2009 ~ Winter Festa! ~ » - 20/02/2010
• Buono! Live 2011 winter ~Re:Buono!~ LIVE PHOTO DOCUMENT - 09/05/2011
• Buono! in Paris « C'est Bon » - 25/05/2012